adminból berakott kép ide jön


Wellness és Sport

Tisztítás és fertőtlenítés
A Comac kínálata a wellness és sport szektor számára

A wellness és sportágazatban végzett tevékenységek óriási sikert arattak az elmúlt években, mivel sokan felkeresik azokat a helyeket, ahol lelki és fizikai jólétet találhatnak, és ahol odafigyelhetnek testük gondozására . Ezért a higiénia, a fertőtlenítés és a takarítás nagyon fontos kérdések ebben az ágazatban. 

Ennek a szektornak a környezetét gyakran víz jelenléte és magas pára jellemzi, ami megnehezíti a magas tisztítási és higiéniai előírások betartását. A Comac gépei garantálják a higiéniát és az egészséget, mert segítenek megállítani a vírusok és baktériumok szaporodását, ezáltal védve az emberek egészségét . 

A sok ember által pártfogolt sportközpontnak például méretei ellenére is pontos napi karbantartásra van szükség , több takarítási beavatkozással egész nap. Csak néhány alkalom alkalmas tisztítási műveletek elvégzésére, és éppen ezért fejlesztette ki a Comac az alacsony zajkibocsátású gépeket, amelyek lehetővé teszik a tisztítást a nap bármely szakában, anélkül, hogy zavarnák azokat, akik felkeresik ezeket a létesítményeket.

 
A Comac padlótisztító gépeit a Wellness & Sports szektorhoz tartozó különböző létesítményekben használják, a wellness részlegektől az edzőtermekig, szépségszalonokban és sportközpontokban. Mivel ezek olyan létesítmények, amelyek nagyon eltérő területeket foglalnak magukban, elengedhetetlen, hogy speciális tisztítási megoldások legyenek, hatékonyak, ugyanakkor sokoldalúak és alkalmazkodjanak az egyes környezetek valós igényeihez.
  • Sportközpontok
  • Fedett sportarénák
  • Wellness központok
  • Gyógyfürdők
  • Szépségszalonok
  • Edzőtermek
  • Úszómedencék
Jólét és sport - Padlómosók - Válassza ki az Ön ágazatának leginkább megfelelő gépet
Jólét és sport - Seprőgépek - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Jólét és sport - Porszívók - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Jólét és sport - Egytárcsás súrológépek - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Jólét és sport - Magasnyomású tisztítók - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással