adminból berakott kép ide jön

Amit kínálunk Önöknek:

 

Comac Hungary szerves része a BR Group cégcsoportnak, mely több mint 20 éve van jelen Magyarországon a takarítási szegmensben.

 

2013-ban elindítottuk országos ipari takarítógép szakszervizünket. Ennek köszönhetően választottuk a Comac márkát, mely ebben a szektorban egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. A mai napig egyik erősségünk, az ipari takarítógépek szakszerű javítása – legyen szó bármilyen márkáról - a gyors alkatrészbeszerzés, illetve a gyors és pontos kiszállás, akár helyszíni javítással. Comac Hungary Márkaképviseletként

2016-ban indítottuk el a Comac ipari takarítógépek forgalmazását, karbantartását, szervizelését. Mára Magyarország egyik legjelentősebb szereplőjévé váltunk, mind szervizelésben és takarítógépek értékesítése terén is.


2020-ban indítottuk el debreceni telephelyünket Comac Debrecen néven.

Szolgáltatásainkat mindenkor a takarított terület jellegéhez és a Megrendelő igényeihez igazítjuk. A feladathoz illeszkedő professzionális takarítógépek, mosdóhigiéniai termékek, kézi takarítóeszközök, takarítókocsik és ipari tisztítószerek segítségével cégünk korszerű és színvonalas termékeket ajánl Önnek, melyekkel minőségi és hatékony takarítás végezhető mind kültéren, mind beltéren, megkönnyítve és meggyorsítva a takarító személyzet munkáját. Gépeink megtekinthetőek, kipróbálhatóak bemutatótermünkben, de igény esetén helyszíni bemutatót is tartunk. Reméljük, hogy bemutatkozó anyagunkkal felkeltettük érdeklődését gépparkunk és szolgáltatásaink iránt. Bővebb információkért, illetve kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Comac Debrecen

Márkaképviselet

Kelet-Magyarország

4031 Debrecen Sebes utca 4.

Magyar Zsombor

+36 (20) 271 1272

E-mail

4030 Debrecen Sebes utca 4.- Comac Debrecen 

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással