adminból berakott kép ide jön


Műhelyek

Tisztítás és fertőtlenítés
A Comac kínálata a kézműves ágazat számára

A kézműipar részét képzik, a mechanikai, textil , a konstrukció és a divat iparágak ... Ebben szektorban a takarítás nemcsak megkönnyíti és optimalizálja a munkát , de mindenekelőtt az emberek biztonságát is növeli . A tökéletesen tiszta és azonnal száraz padló csökkenti a balesetek kockázatát.

De a kézműves szektor számára imázs kérdése a takarítás is : akik ebben az ágazatban tevékenykednek, gyakran ugyanazon a helyen fogadják ügyfeleiket, ahol dolgoznak, és a tiszta és rendezett környezet segít pozitív képet kialakítani magáról a vállalatról.

Mivel ezek kicsi vagy közepes méretű területek, a gépesített rendszerek használata a tisztításhoz észrevehetően növeli a termelékenységet, és garantálja a kézi rendszerek használatával kapott eredményeket . A tisztítási műveletek még produktívabbá tétele érdekében a Comac professzionális padlótisztító gépek széles választékát kínálja, amelyek rendkívül egyszerűen használhatók, így nem szakosodott személyzet is alkalmazhatja őket.

 
A Comac padlótisztító gépeit a kézműves ágazatban megszokott különböző területeken használják, például laboratóriumokban, kis irodákban, szolgáltatási területeken és kis nyersanyagraktárakban. Ezért elengedhetetlen, hogy speciális, sokoldalú és minden egyes területhez igazítható tisztítási megoldásokkal rendelkezzen. 

A Comac által tervezett professzionális padlótisztító gépek széles skáláján belül néhány különösen alkalmas a kézműves ágazatban megszokott területeken, például:
  • Kézműves boltok
  • Gépészeti műhelyek
  • Gumis műhelyek
  • Elektronikai műhelyek
  • Asztalosműhelyek
  • Egyéb kis vállalkozások
Műhelyek - Padlómosók - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Műhelyek - Seprőgépek - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Műhelyek - Porszívók - Válassza ki az Ön ágazatának leginkább megfelelő gépet

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással