adminból berakott kép ide jön


Takarító vállalkozások

Tisztítás és fertőtlenítés
A Comac kínálata takarítási vállalkozóknak

 

A takarító vállalkozók piaca egyre összetettebb. Az igényes megrendelők, a kemény verseny, a szakképzett személyzet hiánya és a szigorú előírások azok a szempontok, amelyek arra késztetik a takarító vállalkozókat , hogy rövid időn belül és minimális költséggel maximális teljesítményre törekedjenek. 
A Comac által alkalmazott modern technológiák segítenek a takarítási vállalkozóknak minőségi tisztítást és maximális higiéniát biztosítani, miközben drasztikusan csökkentik a munkaerőköltségeket. A tisztítási műveletek gépesítésével valóban lehetséges az eredmények maximalizálása és minimalizálja a tulajdonosi költségeket, miközben maximális hatékonyságot biztosít. 
Ezenkívül az ergonómia és a biztonság kulcsfontosságú kérdés a Comac professzionális tisztítógépeinek tervezésében és fejlesztésében, azzal a céllal, hogy megóvják a kezelőket és mindenkit, aki közel áll hozzájuk, miközben dolgoznak. Mindezt azért, mert a vállalat professzionalizmusát az alacsony tulajdonosi költségek mellett elért optimális eredmények és ugyanakkor az elvégzett munka minősége és szakszerűsége méri. 
 

 

A Comac mindig is elkötelezett volt olyan termékek kifejlesztése mellett, amelyek célja a lehető legjobb eredmény elérése a padlók minimális tulajdonosi költségekkel történő tisztítása és a maximális hatékonyság biztosítása érdekében, hogy stratégiai szövetségese legyen a takarító vállalkozóknak. 
Ezen túlmenően, innovatív szellemének köszönhetően a Comac rendkívül kompakt padlótisztító készülékeket vezetett be a piacon, amelyek helyettesítik a kézi tisztítást a kis alapterületű környezetben, például bárokban, üzletekben és irodákban. A Comac által tervezett professzionális padlótisztító gépek széles skáláján belül néhány különösen alkalmas olyan környezetbe, ahol takarító vállalkozók működnek, például:

  • Irodák
  • Különböző méretű üzletek
  • Vállalatok
  • Szállodák
  • Közintézmények, például iskolák és kórházak
  • Magánházak
  • Istentiszteleti helyek
Tisztító vállalkozók - Padlómosók - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Takarító vállalkozások - Seprőgépek - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Takarító vállalkozások - Porszívók, Vízszívók és Kárpittisztítók - Válassza ki az ágazatának leginkább megfelelő gépet
Takarító vállalkozások - Egytárcsás súrológépek - Válassza ki az Ön ágazatának leginkább megfelelő gépet

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással