adminból berakott kép ide jön


Autóipar

Tisztítás és fertőtlenítés
A Comac kínálata az autóipar számára

Az autóipar közös területeinek tisztasága alapvető fontosságú, mivel első benyomást kelt az ügyfelekben. Annak biztosítása, hogy a környezet tiszta és barátságos , javítja az ügyfelek jó benyomását és növeli bizalmukat . Figyelembe véve például az autószalonokat, elengedhetetlen annak biztosítása, hogy a bemutatóterem megfeleljen az ügyfelek elvárásainak, és ennek eléréséhez olyan gépesített tisztítórendszereket kell alkalmazni , amelyek magas szakmai eredményeket nyújtanak. 

A megfelelően tisztított környezet teremt hozzáadott értéket a vállalat arculatában, ezáltal a csillogó padló is javítja a bemutatott termék megjelenését. A Comac professzionális tisztítógépei erős szövetségesek a padlók és bemutatótermek csillogásának fokozására. Amellett, hogy a Comac padlótisztítói egyetlen menetben is kifogástalan padlót biztosítanak , jelentősen csökkentik a tisztítási műveletekben eltöltött időt, és kevesebb erőfeszítést igényelnek a kezelőtől , aki ezért hosszabb ideig és stresszmentesen dolgozhat.

 
A Comac padlótisztító gépeit az autóiparban megszokott különböző területeken használják, mint például bemutatótermek, irodák, szervizterületek, autógyárak vagy autómosó helyiségek. Pontosan ezért elengedhetetlen, hogy speciális, sokoldalú tisztítási megoldások legyenek, de az egyes területekhez is igazíthatók. 

A Comac által tervezett professzionális padlótisztító gépek széles skáláján belül néhány különösen alkalmas az autóiparban megszokott területekhez, például:
  • Autó bemutatótermek
  • Autómosók
  • Autópálya szolgáltatási területek
  • Parkolók
  • Autógyárak
Gépjárműipar - Padlómosók - Válassza ki az Ön ágazatának leginkább megfelelő gépet
Gépjárműiparba alkalmas seprőgép– Válassza ki az Ön ágazatának leginkább megfelelő gépet
Gépjárműiparban alkalmas porszívó, vízszívó és kárpittisztító – Válassza ki az Ön ágazatának leginkább megfelelő gépet
Gépjárműipaban alkalmas egytárcsás súrológép - Válassza ki az Ön ágazatának leginkább megfelelő gépet

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással