adminból berakott kép ide jön

Ipari porszívók, vízszívók és kárpittisztítók

A TMB professzionális és ipari porszívók széles választékát kínálja, amelyeket úgy terveztek, hogy könnyen kezelhetők legyenek, sokoldalúak, nagy teljesítményűek és hangtalanok, hogy minden porszívózási igényt kielégítsenek. A TMB porszívók sora speciális modelleket is tartalmaz a szövetek és szőnyegpadlók alapos tisztítására.

Professzionális porszívók

A TMB professzionális porszívói könnyen kezelhetők és robusztusak, és kiváló sokoldalúságot kínálnak az igények és alkalmazások széles skálájának kielégítésére: a környezet tisztításától a szilárd és folyékony maradékok felszívásáig.

Professzionális vízszívók

A kompakt és könnyen kezelhető TMB vízszívók, ideális megoldást jelentenek a nehezen hozzáférhető helyeken és mélytisztítások során

Ipari porszívók

A TMB könnyen kezelhető, sokoldalú, nagy teljesítményű és csendes, egy- vagy háromfázisú tápellátású ipari porszívói ideális gépek por, szilárd vagy folyadék felszívására minden helyzetben és környezetben.

Kárpittisztítók

A TMB megoldás szőnyegpadlók professzionális súrolására és szövetfelületek , például kárpitok tisztítására, amely a „száraz hab” injektálás/elszívás új koncepcióját alkalmazza.

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással